Koska odotetusta The Boysin kolmoskaudesta nähdään liikkuvaa kuvaa? Sarjan luoja antaa tilannepäivityksen

Fanit on hyvä pitää ajan tasalla.

Amazon Prime Videon esittämä The Boys on ollut oikea suurhitti ja sen katsojat odottavatkin jatkoa jo sormet syyhyten. Uusi kolmas tuotantokausi alkaa pyöriä suoratoistopalvelussa 3. kesäkuuta, mutta sarjan luoja Eric Kripke (Supernatural, Timeless) tiedostaa siihen olevan vielä hetken verran aikaa. Siksi hän päättikin informoida faneja jälkituotannon tämän hetkisestä edistymsestä omassa sosiaalisessa mediassaan.

Kripke kertoo neljän kauden kahdeksasta jaksosta olevan editoitu valmiiksi ja työsarkaa olevan jäljellä vielä noin 200 erikoistehosteita vaativan kohtauksen verran. Jälki on hänestä ollut tähän mennessä upeaa ja hän onkin hyvin innoissaan siitä, kuinka kausi on kursiutumassa kasaan. Ensimmäistä traileria ei myöskään tarvitse enää odotella kuin muutaman viikon verran: tiimi on työstänyt sen kasaan ja lyönyt sille päivämäärän lukkoon.

The Boys kyseenalaistaa perinteiset supersankarin määritelmät ja tarjoaa katsojilleen veriroiskeista ja ärräpäitä vilisevää toimintasatiiria. Sarjan pääosissa nähdään mm. Antony Starr, Karl Urban (Taru sormusten herrasta, Star Trek, Thor: Ragnarok), Jack Quaid (Scream) ja Erin Moriarty (Jessica Jones, True Detective).

Kaksi ensimmäistä tuotantokautta ovat katsottavissa Amazon Prime Videossa. Uutukainen spin-off The Boys: Diabolical ilmestyy suoratoistopalveluun parin viikon kuluttua, perjantaina 4. maaliskuuta.

 

Aiheeseen liittyvät jutut