Kuka edesmennyt suosikkinäyttelijä haluttiin Mad Maxin rooliin Fury Roadissa?

Pitkän odotuksen jälkeen uusi Mad Max -elokuva saapui tällä viikolla elokuvateattereihin. Mad Max: Fury Road on saanut erittäin innostuneen vastaanoton, mutta elokuvalla oli erittäin pitkä tie valkokankaille.

Ohjaaja George Miller kertoi The Daily Beastin haastattelussa elokuvan tekemisen vaikeuksista. Miller paljasti, että ennen Tom Hardya hänellä oli mielessä toinen näyttelijä korvaamaan Mel Gibson pääosassa. Hän halusi rooliin Heath Ledgerin, joka valitettavasti menehtyi traagisesti vuonna 2008 reseptilääkkeiden yliannostukseen.

Miller yritti suostutella Ledgeriä rooliin jo vuodesta 2006 lähtien. Ledger ja Miller keskustelivat roolista useasti. Miller sanoi alkuperäisestä roolivalinnastaan seuraavanlaisesti: ”Hänessä oli samanlaista miehisyyttä, karismaa ja levotonta energiaa kuin Melillä ja Tom Hardylla. Näitä ominaisuuksia tarvittiin esittämään hyvin tyyntä hahmoa. Maailma menetti jotain hienoa, kun hän poistui keskuudestamme. Tom oli seuraava näyttelijä, jolla oli samanlaisia ominaisuuksia.”

Hardy tekee Fury Roadissa hienon roolisuorituksen, mutta todennäköisesti Ledger olisi ollut pätevä valinta Maxin rooliin.

Kuva: Brokeback Mountain.

Lähde: The Daily Beast

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut