”Kuka sen teki ja miksi?” – Ridley Scott paljastaa lisää tietoa uudesta Alien-elokuvasta

Parhaillaan Australiassa kuvauspaikkoja metsästämässä oleva Ridley Scott on paljastanut hieman lisää tulevasta Alien: Covenant -elokuvasta.

Scottin mukaan Covenant jatkaa siitä, mihin Prometheus päättyi ja uusi elokuva aloittaa uuden trilogian, joka lopulta yhdistyy suoraan ensimmäiseen Alieniin. Saamme siis vielä kolmen uuden elokuvan verran miettiä, miten tämä kaikki liittyy Xenomorphiin ja Sigourney Weaverin esittämään Ripleyyn.

”Prometheus 1 syntyi turhautumisestani Alien 1:een. En tehnyt useampaa elokuvaa, koska en normaalisti tee jatko-osia, mutta minua hämmästytti, miten kolme seuraavaa eivät esittäneet kysymystä: Kuka sen teki ja miksi?”, Scott sanoi perjantaina pidetyssä pressitilaisuudessa.

Ohjaaja paljastaa myös, että Michael Fassbender näyttelee elokuvassa kahta eri roolia ja Prometheus-elokuvan pääosa Noomi Rapace palaa pienessä roolissa. Covenantin näyttelijöitä kiinnitellään parhaillaan, mutta Scott ei vielä paljasta nimiä.

Screen Daily epäilee Yksin Marsissa -elokuvaan alun perin kiinnitetyn ja Scottin Robin Hoodissa nähdyn Cate Blanchettin olevan mukana jengissä.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut