Kummeli-viihdettä luvassa: Katso esimakua uudesta elokuvasta!

Elokuvassa nähdään kaikki tutut hahmot

30.8.2022 10:00

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva nähdään teattereissa 4. marraskuuta 2022.

Kokoillan elokuvassa Valkeakoskea uhkaa suuri tuho, jota vastaan paikalliset poliisivoimat taistelee, kukin parhaan kykynsä mukaan. Luvassa on Kummeli-viihdettä tuttujen suosikkinäyttelijöiden tähdittämänä. Elokuvan traileri on nyt julkaistu.

Elokuvassa nähdään kaikki sarjan rakastetut hahmot. Lehdistötiedotteen mukaan sarjalle tyypillinen Kummeli-henki on vahvasti läsnä.

Rooleissa nähdään sarjasta tutut Heikki Silvennoinen, Elsa Saisio, Heikki Vihinen, Timo Kahilainen, Heikki Hela, Mari Perankoski, Ylermi Rajamaa, Linda Wiklund, Ilkka Heiskanen, Kaisa Hela, Arja Koriseva ja Ernest Lawson.

Lisäksi mukana on uusina hahmoina muun muassa Jukka Puotila, Jussi Lampi ja Pirjo Heikkilä sekä sarjassa jo aikaisemmin vierailleet Heikki Paasonen sekä Justimuksen Juho Nummela, Sami Harmaala ja Joose Kääriäinen.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvan alussa legendaarinen vanhempi konstaapeli Otso Kontio (Heikki Silvennoinen) on viimein ripustanut virkamerkkinsä naulaan ja viettää leppoisia eläkepäivä mökillään. Rauha rikkoutuu kuitenkin äkisti, kun vanha taistelupari Auni Parmas (Elsa Saisio) tuo järkyttäviä uutisia Valkeakoskea uhkaavasta tuhosta.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas on yksi Ruudun suosituimmista sarjoista ja tarjoilee myös elokuvan muodossa takuuvarmat naurut! On todella hienoa tuoda Kummeleita pitkästä aikaa valkokankaille”, sanoo Nelonen Median kotimaisten elokuvien päällikkö Antti Luusuaniemi.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvan ohjaa Aleksi Mäkelä. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Heikki Vihinen ja Heikki Silvennoinen.

Katso traileri alta. Jos upotus ei toimi, klikkaa tästä.

Lisää luettavaa