Kuohuuko Star Trek 3:n taustalla? Käsikirjoittajakin lopetti

Star Trek 3:n tuotanto ei ole lähtenyt käyntiin aivan yhtä liukkaasti kuin studio olisi ehkä toivonut. Ensin J.J. Abrams jätti ohjaajan paikan tehdäkseen Star Wars: The Force Awakensin, sitten elokuvan käsikirjoittaja-tuottaja Roberto Orci otettiin Abramsin tilalle, mutta jätti homman hyvin nopeasti.

Elokuva on nyt löytänyt ohjaajansa: Star Trek 3:n puikkoihin tulee Fast & Furious -ohjaaja Justin Lin. Mutta samalla, kun luultavasti-lopullinen ohjaajavalinta on tehty, on elokuva menettänyt käsikirjoittajansa.

Roberto Orci on TrekMovie.comin artikkelliin kirjoittamissaan kommenteissa ilmoittanut, että ei enää ole mukana tekemässä elokuvan käsikirjoitusta, mutta pysyy edelleen Star Trek 3:n tuottajana. Vielä ei tiedetä, tarkoittaako tämä sitä, että myöskään Patrick McKay ja John D. Payne eivät jatka käsikirjoittajina. Orci, McKay ja Payne ovat tehneet käsikirjoitusta yhdessä noin vuoden verran.

Myöhemmin erään kommentoijat kysyessä, onko enää toivoa hyvään Star Trek -elokuvaan, Orci vastaa ainoastaan: ”En valehtele. En tiedä vielä. Mutta tarina, josta olemme puhuneet olisi upea, joten odottakaa vain!”

Orcin rehellinen kommentti vihjaa siihen, että tarina ja käsikirjoitus olisi menossa isolla tavalla uusiksi, eikä Orcilla ole enää aikaa sekä kirjoittaa että tuottaa jättielokuvaa. On mahdollista, että uuden ohjaajan myötä myös uudet käsikirjoittajat ovat hakusessa.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut