Kurkista Netflix-sarjojen kärkisijaa pitävän The Witcherin kulisseihin – showrunner jakoi videon sekä liudan kuvia

Mielenkiintoista – näin se kaikki on saatu kasaan.

30.12.2021 20:30

The Witcherin suuresti odotettu toinen tuotantokausi saapui Netflixin tilaajien katseltavaksi perjantaina 17. joulukuuta. Se kipusi oitis Top10-sarjalistan kärkeen ja on saanut osakseen – ansaitusti! – paljon arvostusta niin kriitikoilta kuin muiltakin katsojilta. Nyt koko televisiofranchisen luotsaaja Lauren S. Hissrich on julkaissut sosiaalisessa mediassaan kuva- ja videomateriaalia siitä, kuinka suosittu kauhufantasia oikein saatiinkaan kasaan.

Kuvissa näemme sarjan näyttelijöitä ja tekijöitä kuvausten tiimellyksessä niin ennen pandemia-ajan alkua kuin sen jälkeenkin. Katsojat tunnistavat varmasti esimerkiksi Kaer Morhenin ja Melitelen temppelin lavasteet, joihin uuden kauden tapahtumat kuljettivat päähenkilöitä.

Videoklippi puolestaan esittelee erikoistehostetiimin vaativaa työtä. Fantasiatuotannoissa lokaatioita ja hahmoja joudutaan luomaan sekä parantelemaan digitaalisesti hyvinkin paljon, eikä The Witcher ole poikkeus.

Henry Cavillin, Freya Allanin ja Anya Chalotran tähdittämän The Witcherin kaksi ensimmäistä tuotantokautta löytyvät nyt Neflixistä. Kolmas kausi on varmistettu jo tänä syksynä ja sen tuotantoa käynnistellään toden teolla alkuvuoden 2o22 aikana.

Alla toisen kauden traileri.

Lisää luettavaa