Kurkista R2-D2:n sisälle ja näe C-3PO pöksyissä – klassikkokuvia Star Warsin kulisseista

Tekniikka kehittyy ja uudet viihdetapaukset yrittävät jatkuvasti hämmentää tuttua jedimaailmaa, mutta alkuperäiset Star Wars -elokuvat eivät kuole ikinä! Verkon kuvagalleriasta selviää, mitä alkuperäisten Star Wars -elokuvien näyttelijät tekivät tauoilla, monenko robotin ja karvakasan kanssa Leia pusutteli kuvausten välissä ja miten ennen vanhaan hoidettiin stunttien turvallisuus.

Kuvapalvelu Imgurista löytyy yli tuhat Star Wars -trilogian teosta kertovaa kuvaa. Kuvat ladanneelta käyttäjältä löytyy myös toinen StaWa-aiheinen galleria, johon on eritelty 66 kuvaa Imperiumin vastaiskun (1980) kulisseista ja jo pelkästään näistä irtoaa hupia yhden illan tarpeisiin.

Imperiumin galleriassa voi nähdä muun muassa C-3PO:n käyttämässä housuja. Kenties kyseessä oli nopeasti ohi mennyt robottimuotivillitys.

Illuusiot elävistä hahmoista voi tuhota myös katsomalla, mitä löytyy R2-D2:n sisältä tai Yodan takin alta.

Myös Darth Vaderin voi nähdä ilman kypärää ja valomiekat ilman elokuvista tuttua hehkua, mutta valikoiman kenties hauskin kuva on kuuluisasta perhekohtauksesta, jonka turvallisuusmetodit eivät ehkä menisi läpi nykytuotannossa.

Kun vanhoista elokuvista irtoaa vieläkin näin paljon hupia, ei ihme, että voima on yhä vahvana aktiivisissa faniryhmissä.

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät jutut