Kuuma poseeraus – Siskoni on noita -sarjan uusintaversion uusi tähti bikineissä

CW

Rantatunnelmia ennen loitsujen lukemista.

CMorella katsottavissa oleva Siskoni on noita -versiointi Charmed koki taannoin menetyksen, kun noitakolmikon vanhin, Madeleine Mantockin näyttelemä Macy (yläkuvassa keskellä), jäi sarjasta pois. Kuten alkuperäisessä sarjassa, myös uusintaversiossa kaksi noitaa ei kuitenkaan voinut olla kauaa ilman kolmatta: Mantock on nyt saanut seuraajan.

Melonie Diazin ja Sarah Jefferyn seuraan liittyy sarjan neljännellä kaudella australialaisnäyttelijä Lucy Barrett. Siitä, kuinka uusi hahmo päätyy Diazin ja Jefferyn näyttelemien Melin ja Maggien rinnalle, ei ole kuitenkaan tarkemmin kerrottu. Myös Barrettin hahmon nimi on haluttu toistaiseksi pitää salassa. Hahmoa on kuitenkin kuvailtu mm. hauskaksi, voimakastahtoiseksi ja impulsiiviseksi.

Barrett on aiemmin näytellyt mm. samassa suositussa saippuasarjassa Neighbours, jossa on vuosien varrella nähty esim. Kylie Minogue, Liam Hemsworth ja Guy Pearce. Näyttelijäkaunotar ehti nauttia rantahiekan lämmöstä ennen Charmed-kuvauksia, kuten hänen Instagram-päivityksestään voi nähdä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön LUCY BARRETT (@lucygracebarrett) jakama julkaisu


Lähteet: Deadline, Variety