Kymmenettuhannet fanit anovat ylistetylle Netflix-sarjalle jatkoa, mutta toivo näyttää olevan mennyttä

Valitettavasti Mindhunterin tarina näyttää olevan lopussa.

8.3.2023 11:45

Kuten jo aiemmin kerroimme, Netflixin Mindhunter-sarja ei saa kolmatta kautta, vaikka se on saanut erinomaiset arvostelut ja paljon faneja, jotka toivovat sille jatkoa.

Sarjamurhaajia profiloivista FBI-agenteista kertovan Mindhunterin toinen kausi ilmestyi lähes neljä vuotta sitten. Kolmatta kautta ei kuitenkaan enää tehdä, ellei ihmeitä tapahdu.

Mindhunterin luojiin kuuluva maineikas ohjaaja David Fincher (Fight Club, Seven) on selittänyt asiaa haastatteluissa ja ilmoittanut, että sarja oli Netflixille kallis riskituotanto, joka lopetettiin, koska sille ei kertynyt riittävästi katsojia, vaikka vastaanotto onkin ollut ylistävää.

Sarjan vannoutuneet fanit eivät kuitenkaan halua luovuttaa. Mindhunterin puolesta on aloitettu kampanja, jossa halutaan sarjalle lisää tuotantokausia. Change.org-sivustolla julkaistussa vetoomuksessa on jo yli 40 000 nimeä.

”Älkää antako näin loistavan sarjan kuolla, koska siinä on potentiaalia nousta Netflixin kaikkien aikojen menestyneimmäksi ja suosituimmaksi sarjaksi”, vetoomuksen julkaissut Dawn Bruner kirjoittaa.

Vetoomuksesta huolimatta näyttää siltä, että fanien toive on turha. Fincher on hyväksynyt tosiasian, että Mindhunterin suosio jäi liian pieneksi, jotta uusi kausi olisi perusteltua.

Fincher ei halua syyttää Netflixiä, koska hän kertoo yhteistyön olleen antoisaa. Hän kiittää Netflixiä myös tuesta jota hän sai elokuvalleen Mank.

Fincheriltä on tulossa jo uusi Netflix-elokuva The Killer, jonka pääosissa näyttelevät Michael Fassbender ja Tilda Swinton. Senkin kohdalla hän kiittää suoratoistoyhtiötä saamastaan taiteellisesta vapaudesta.

Näyttää siis siltä, että Fincher on kääntänyt katseensa muualle, vaikka hän kertookin olevansa ylpeä Mindhunter-sarjasta.

Lähde: LAD Bible

Lisää luettavaa