La La Land -ohjaaja tekee uskomattoman matkan kuuhun – tekijä haluaa katsojan olevan kauhuissaan

Tätä matkaa ei käsitellä silkkihansikkain.

Whiplash ja La La Land -elokuvat käsikirjoittaneen ja ohjanneen Damien Chazellen seuraava elokuva on Neil Armstrongin kuukävelystä kertova First Man. Elokuvan on oletettu olevan eräänlainen elämäkertatarina Armstrongista, mutta käsikirjoittaja Josh Singer (Spotlight) lupailee jotain muuta.

Boston Globen haastattelema Singer sanoo Chazellen halunneen katsojan saada ymmärtämään ja tuntemaan, miten haastava tuo matka kuuhun on ollut, ja mitä se on astronauteilta vaatinut.

”Avaruusohjelma on aiemmin kuvattu melko kevyesti. Damien kuitenkin sanoi haluavansa olla kauhuissaan koko keston ajan. Se oli yksi ensimmäisiä asioita, joista keskustelimme. Neil ei ollut sankari, koska laskeutui kuuhun, vaan koska kyky kestää tuo matka”, Singer selittää.

Käsikirjoittaja sanoo First Manin olevan hyvin toimintapainotteinen ”man on a mission” -elokuva.

”Meillä on ainakin viisi isoa toimintajaksoa, ja jos sydämesi ei pomppaa kurkkuun ja kätesi purista penkkiä, olen hyvin yllättynyt”, Singer sanoo.

First Manin pääosissa nähdään Ryan GoslingClaire FoyCorey StollKyle ChandlerJason Clarke, ja Jon Bernthal. Elokuva saa ensi-iltansa lokakuussa 2018.

Lähde: The Playlist

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut