Suosittu lännensarja Walker saamassa spin-offin – Supernatural-tähti Jared Padalecki laajentaa tuottajan reviiriään

Kerrassaan mainio uutinen!

Toista tuotantokauttaan parhaillaan pyörittävälle suositulle Walker-sarjalle kehitellään lisäystä esiosan muodossa. Nimeksi tälle uudelle tulokassarjalle on annettu Walker: Independence.

Sarjaa kehitellään amerikkalaiselle The CW -kanavalle, jolla myös itse Walker pyörii. Sarjan tiimistä ammennetaan osaamista tähän uuteen projektiin monilla muillakin tavoilla. Päätähti ja vastaava tuottaja Jared Padalecki (Supernatural, Gilmoren tytöt) liittyy mukaan vastaavan tuottajan roolissa ja sarjan käsikirjoituksesta huolehtivat Walkerin luotsaaja Anna Fricke sekä tuottaja Seamus Fahey.

Walker: Independence sijoittuu sekin Texasin osavaltioon. Tässä tarinassa päästään kuitenkin sukeltamaan modernin ajan sijaan 1800-luvulle. Spin-off kertoo Abby Walkerista, Padaleckin esittämän Cordellin kaukaisesta sukulaisesta, ja siitä kuinka tämä saapui aikoinaan Independencen kaupunkiin. Hän joutuu kamppailemaan muutosten kanssa monella rintamalla: hänen on sekä sopeuduttava että muokattava kaupungin ilmapiiriä ja elämää parhaansa mukaan.

Sarja on vielä alkutuotantovaiheessa eikä siihen ole tehty varmistettuja näyttelijäkiinnityksiä. Walker nousi kuitenkin yhdeksi CW:n katsotuimmista sarjoista heti avauksensa myötä ja on onnistunut pitämään katsojalukunsa selvästi positiivisen puolella koko esityksensä ajan, joten kanavalla on syytä luottaa franchisen vetovoimaan. Supernatural ja sen päätähdet Padalecki sekä Jensen Ackles nauttivat myös tunnetusti kanavapomojen suuresta arvostuksesta ja tämä arvostus on aivan selvästi siirtynyt heidän mukanaan myös heidän uudempiin CW-projekteihinsa.

Walkerin toinen tuotantokausi on käynnissä parasta aikaa niin Amerikan televisiossa kuin myös Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelussa. Alla sarjan traileri.

YouTube video

Lähde: Deadline

Aiheeseen liittyvät jutut