Legendaarinen komedianäyttelijä M&M-karkkina Super Bowl -mainoksessa – tämä on pakko nähdä!

Vuoden suurimmassa tv-tapahtumassa panokset ovat korkealla.

29.1.2018 19:05

On taas se aika vuodesta, kun lajin fanit kohkaavat amerikkalaisesta jalkapallosta enemmän kuin koskaan, mutta montaa muuta kiinnostaa lähinnä Super Bowlin tauoilla nähtävät huippukalliit mainokset.

Suuret jenkkimarkkinoita hallitsevat tai sinne haluavat brändit panostavat miljoonia vuoden parhaaseen mainosaikaan, joten mainokset ovat pitkiä ja ne vilisevät temppuja ja tähtiä.

M&M-karkkibrändi palkkasi tänä vuonna mainokseensa legendaarisen Danny DeViton, joka on tunnettu menneiden vuosien huippuelokuvien lisäksi It’s Always Sunny in Philadelphia -komediasarjasta. DeVito esittää Super Bowl -mainoksessa punaisen M&M-karkin ihmisversiota, jonka lyhyt seikkailu ihmisten maailmassa ei mene aivan suunnitelmien mukaan.

Amerikkalaisen jalkapallon mestaruuspeli Super Bowl on heittämällä amerikkalaisen television katselun suurin vuosittainen tapahtuma, ja Super Bowl -lähetykset pitävätkin hallussaan Yhdysvaltain 20 kaikkien aikojen katsotuimman tv-lähetyksen listaa yhtä poikkeusta lukuunottamatta (M*A*S*H-sarjan finaali vuonna 1983).

52. Super Bowl -ottelu pelataan Minneapoliksessa tulevana sunnuntaina 4. helmikuuta.

Lisää luettavaa