Huippusuositun ja räävittömän komediasarjan luojalta suuren luokan seikkailuelokuva

Huippusuosituksi nousseen, jo yhdeksän kautta pyörineen It’s Always Sunny in Philadelphia -sarjan luoneen Rob McElhenneyn ei ehkä TV-työnsä perusteella uskoisi tarttuvan suuren luokan kokoperheen seikkailuelokuvaan, mutta näin on kuitenkin käymässä.

McElhenney on allekirjoittanut sopimuksen isoja blockbustereita tehtailevan Legendary Picturesin kanssa kirjoittaakseen ja ohjatakseen elokuvan nimeltä Figment. Kyseessä on McElhenneyn debyyttielokuva, ja jotain ihan muuta kuin mitä mies on aiemmin tehnyt.

Näyttelijä-kirjoittaja vakuutti Legendaryn neliminuuttisella klipillä sekä 20 minuuttisella myyntipuheellaan niin hyvin, että studio solmi saman tien seitsemänumeroisen sopimuksen Figmentistä. Kyseessä on elokuva mielikuvitusrikkaasta pojasta, joka perheineen ajautuu seikkailuun heidän pahimpien pelkojensa käydessä toteen. Ilmeisesti tarina käsittelee samankaltaisia teemoja kuin rakastetut kokoperheen elokuvat E.T. ja Goonies.

Elokuvan tuotantoaikataulusta ei vielä ole tietoa, mutta projektista kuullaan varmasti lisää, kunhan pyörät lähtevät pyörimään.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut