Liittyykö Deadpool Marvel-universumiin? Fanit joutuvat vielä jännittämään

Tämäkin selviää ajan myötä.

Deadpool on Disneyn yrityskauppojen ansiosta nykyään Marvel Studiosin käytettävissä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että antisankari voisi liittyä Marvelin elokuvauniversumiin muiden tuttujen supersankarien joukkoon.

Käsikirjoittajat Rhett Reese ja Paul Wernick vakuuttelivat nyt, että hahmon kulmikkuus tulee säilymään Disneyn alaisuudessakin.

– Aivan varmasti, koska en usko sitä julkaistavan Disneyn tuotantona. En usko, että kun menet katsomaan Deadpool 3:n, alussa näkyy taikalinna. Luulen, että se julkaistaan Foxin tuotantona, käsikirjoittajat tuumivat.

Movie Webin mukaan lapsilta kielletyssä Deadpoolissa on kuitenkin se ongelma, ettei se ehkä sovellu Marvelin elokuvauniversumiin. Julkaisu arveli, että hahmoa täytyisi ainakin hiukan laimentaa, jos MCU-kutsu käy.

Se on ehkä rohkaisevaa MCU:hun liittymisen kannalta, että hahmon esittäjä Ryan Reynolds työskentelee Marvelin tiimin kanssa. Kerroimme asiasta aiemmin täällä: Ryan Reynolds varmisti: Marvel työskentelee Deadpool-elokuvan parissa!

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut