Linda Lampenius kuvasi videoita Playboy-vuosiltaan – aikoo julkaista paljastavan materiaalin

Kiinnostava dokkari tulossa.

25.3.2023 13:59

Linda Lampenius on kertonut kuvanneensa paljon videomateriaalia Playboy-ajoiltaan ja muusikonuraltaan vuosina 1997–2007.

Lampenius alkoi kuvaamaan dokumenttia elämästään, kun hän muutti Los Angelesiin vuonna 1997. Hän kuvailee sen aikaista elämäänsä villiksi.

Mukana on materiaalia Playboy-kartanosta, Baywatchin kuvauksista, keikoilta, omien kappaleiden nauhoituksista, Playboy-kuvauksista sekä lopulta burnoutin aiheuttamasta sairaalareissusta ja muusta sellaisesta.

Lampenius alkoi kasaamaan materiaalia yhteen jo vuonna 2011, mutta kaksi asiaa esti häntä: oman äidin addiktio unilääkkeisiin ja alkoholiin sekä Peter Nygård, joka haastoi Lampeniuksen oikeuteen kunnianloukkauksesta, jonka takia hänen piti allekirjoittaa salassapitosopimus.

Lampenius kertoo kaiken muuttuneen vuonna 2019, kun New York Timesin toimittaja Catherine Porter otti häneen yhteyttä ja paljasti Nygårdin pahuudet. Lampenius tiesi, että kohumiljonääri pidätetäisiin, joten hän oli vapaa viimeistelemään dokumenttinsa.

Lampeniuksen elämästä kertova dokumenttisarja julkaistaan Suomessa ja Ruotsissa vielä tämän vuoden puolella. Hän julkaisi Kesytön elämäni -nimisen muistelmakirjan vuonna 2021.

Alla Lampeniuksen Instagram-julkaisu.

 

Lisää luettavaa