Little Miss Sunshine kummittelee Cube-ohjaajan kauhutalossa

4.4.2012 13:35

Little Miss Sunshine -elokuvasta (2006) suuren yleisön tietoisuuteen pongahtanut Abigail Breslin on mukana Cube – Kuutio (1997) ja Splice (2009) -elokuvat tehneen Vincenzo Natalin tulevassa kummituselokuvassa.

Natalin Haunter kuulostaa paljon vanhalta kauhusuosikilta, Beetlejuicelta (1988). Molemmissa elokuvissa elämän ja tuonpuoleisen väliseen limboon jääneet haamut ovat jumissa kotitalossaan ja yrittävät kummitella talon uusia asukkaita.

Jotain yhteistä tarinoilla voi olla jo senkin takia, että Natali oli aikoinaan mukana tekemässä Beetlejuice-elokuvaa seuranneen Beetlejuice-animaatiosarjan kuvakäsikirjoitusta.

Haunterin omana jippona Breslinin esittämä aave yrittää auttaa vielä elävää tyttöä, jotta tämä ei kokisi samanlaista hämärien olosuhteiden kuolemaa kuin Breslinin hahmo.

Kauhuskenaariot eivät ole vasta 15-vuotiaalle näyttelijälle mitenkään outoja. Breslin on aiemmin nähty muun muassa Zombielandissa (2009) zombien kanssa ja Signsissa (2002) peltoympyröitä lanaavien muukalaisten parissa.

Haunterin kuvaukset alkavat vielä huhtikuun aikana Torontossa.

Breslin kiinnitettiin vastikään myös ohjaaja Brad Andersonin tulevaan The Hive -trilleriin.

Myös Natalin Cubelle suunniteltiin vuosi sitten uutta jatko-osaa, Cube 3D:tä, mutta käsikirjoitus ei liene edennyt odotettuun suuntaan tai tahtiin, koska elokuvasta ei ole sittemmin kuultu mitään.

Kuvassa Breslin Little Miss Sunshinesta.

Lähde: Empire

Lisää luettavaa