LOTR-ohjaaja Peter Jackson kertoi hylänneensä kaksi kuuluisaa näyttelijätärtä Harvey Weinsteinin puheiden vuoksi – paljasti nimet

Törkeää toimintaa, jos totta.

16.12.2017 11:00

Peter Jackson arveli joutuneensa Harvey Weinsteinin huijaamaksi. Weinstein oli Taru sormusten herrasta -elokuvien tuotannon alussa mukana projektissa, jolloin hän kertoi kahdesta näyttelijättärestä ikäviä asioita Jacksonille.

Jackson harkitsi rooleja Mira Sorvinolle ja Ashley Juddille.

– Muistan Miramaxin (Weinsteinin yhtiö) kertoneen meille, että he ovat painajaismaisia työkavereita ja että meidän tulisi välttää heitä kaikin keinoin, Jackson sanoi.

– Silloin meillä ei ollut syytä epäillä, mitä nämä kaverit kertoivat meille, mutta jälkikäteen ajateltuna ymmärrän, että tämä oli todennäköisesti Miramaxin lokakampanjointia täydessä vauhdissa, Jackson mietti.

Molemmat näyttelijät ovat sanoneet julkisesti tulleensa Weinsteinin ahdistelemaksi. Mira Sorvino on ehtinyt jo kommentoida Jacksonin lausuntoa.

– Näin tämän juuri herätessäni ja purskahdin itkuun. Siinä se on, varmistus siitä, että Harvey Weinstein sai urani sivuraiteille. Tämä on jotain mitä epäilin, mutta en ollut varma. Kiitos, Peter Jackson, rehellisyydestäsi. Olen murtunut, Sorvino twiittasi.

Weinsteinin edustaja kiisti, että Weinsteinilla tai Miramaxilla olisi ollut mitään tekemistä Taru sormusten herrasta -elokuvien näyttelijävalintojen kanssa.

Lähde: Newser

Lisää luettavaa