Voisivatko Tintin seikkailut vihdoin jatkua tämän ohjaajan käsissä?

Ainakin Tinttiä näyttelevä Jamie Bell haluaa idean toteutuvan.

6.11.2017 13:34

Belgialaisen sarjakuvataiteilija Hergén luoma Tintti-hahmo on seikkailut useissa sarjakuvissa, peleissä ja animaatioissa, ja valloittanut ihmisten sydämet ympäri maailman. Vuonna 2011 ilmestyi oikeita näyttelijöitä ja animaatiota yhdistelevä Tintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus -elokuva, joka oli kehuttu menestys. Elokuvalle oli tarkoitus tehdä jopa kaksi jatko-osaa, joista ensimmäisen oli tarkoitus ilmestyä jo loppuvuodesta 2014.

Jatko-osat ovat kuitenkin jääneet jonkinlaisen limbotilaan. Ensimmäisen elokuvan ohjasi Indiana Jones -tekijä Steven Spielberg ja tuotti Taru sormusten herrasta -trilogian ohjaaja Peter Jackson. Toisessa osassa kaksikon oli tarkoitus vaihtaa työnkuvia keskenään, mutta Jacksonille tuli muutamaksi vuodeksi kiireitä Hobitti-trilogian parissa. Sen jälkeen hänen oli tarkoitus palata työstämään jatko-osaa, mutta niin ei ole tapahtunut, eikä elokuvasta ole kuulunut mitään pitkään aikaan.

Uudessa Empiren haastattelussa Tinttiä Yksisarvisen salaisuudessa näytellyt Jamie Bell kommentoi asiaa ja vaikuttaa vahvasti siltä, että hän ainakin haluaisi tehdä lisää Tintti-leffoja.

– Joku sanoi eilen Film Stars Don’t Die in Liverpoolin ensi-illassa, että ehkä Andy Serkis voisi ohjata elokuvan. Ja minä mietin, että se on loistava idea. Ihan vitun loistava idea! Olisin täysin valmis siihen. Tekisin tietty töitä Peterinkin kanssa tai kenen tahansa kanssa, joka haluaa tehdä Tintti-elokuvan. Mutta Andyn kanssa työskentely on aina upeaa, sillä hän on niin lahjakas, Bell kertoi innoissaan.

Andy Serkis Tintin seikkailut 2:n ohjaajana ei ole mikään mahdottomuus, sillä Serkis näytteli Yksisarvisen salaisuudessa kapteeni Haddockia, minkä lisäksi hän on tänä vuonna aloittanut uran ohjaajana Breathe-elokuvan myötä. On hienoa tietää, että Tintin jatko-osa halutaan tehdä, vaikkei sille olisi vielä kunnon suunnitelmaa olemassa.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia