Tv-yhtiö aikoo rahastaa kunnolla – Taru sormusten herrasta -sarjoja tulossa useita

Amazonilla on todella isot suunnitelmat tiedossa.

16.11.2017 14:17

Uutisoimme aiemmin, että Amazon aikoo tehdä J. R. R. Tolkienin klassikkokirjasta Taru sormusten herrasta televisiosarjan ja nyt sen teko on vahvistettu. Vaikka kirja on todella iso kokonaisuus, ei siitä riitä tarinaa kuin muutamalle tuotantokaudelle, joten mahdollisen suosion takia Amazon on kehitellyt omia lisäyksiään.

Amazon aikoo nimittäin tehdä Taru sormusten herrasta -sarjalleen esiosasarjan, joka ei kuitenkaan ole Tolkienin Hobitti-kirjaan perustuva seikkailu, vaan täysin uusi tarina. Sen lisäksi yhtiö kehittelee kolmatta sarjaa, joka toimii lisäosana pääkertomukselle. Lisäseikkailuissa hyödynnetään Tolkienin tekstejä sekä kokonaan uusia juonikuvioita ja hahmoja.

Vaikka jotkut ovat innostuneet televisiosarjoista, idea on myös saanut negatiivista palautetta sekä faneilta että Peter Jacksonin Taru sormusten herrasta -elokuvatrilogian näyttelijöiltä. Tarinan pääsankari Frodo Reppulin uskollista ystävää, Samvais Gamgia elokuvissa näyttelevä Sean Astin kertoi tienneensä, että kirjan pohjalta tehtäisiin joskus uusi versio, mutta hän silti ihmetteli, miten ihmeessä se muka tehtäisiin.

Gimli-kääpiötä näytellyt John Rhys-Davies ei ollut ideaan lainkaan tyytyväinen vaan totesi, että Tolkien-parka kääntyy haudassaan. Hän ihmetteli syytä uuden version teolle, sillä hänen mielestään Jackson onnistui niin mestarillisesti elokuvillaan.

Amazonin Taru sormusten herrasta -sarja sekä sen esi- ja lisäosa ovat vasta suunnitteluvaiheessa, eikä ohjaajista, käsikirjoittajista tai näyttelijöistä ole tietoa, saati sitten ilmestymisajankohdasta.

Kuvassa tiedosta epäuskoinen Klonkku (Andy Serkis) elokuvasta Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia.

Lähde: Digital Spy

Lisää luettavaa