Luke Skywalkerin kaksoisolento Sebastian Stan mietti mahdollista Star Wars -roolia – ”Siinä kohtaa astuisin näyttämölle”

Samaa näköä on.

Netissä on kohistu jo pidempään siitä, miten samalta Marvel-tähti Sebastian Stan (Bucky Barnes) näyttää nuoreen Mark Hamilliin verrattuna. Tämä on poikinut myös spekulaatioita elokuvasta, jossa Stan esittäisi Luke Skywalkeria.

– Tunnen, että minut on jotenkin siunattu. En edes itse asiassa tajunnut, että rakastin Luke Skywalkeria, kun olin nuorempi. Sitten ystävä sanoi minulle, he ovat jo tehneet nuoren Luke Skywalkerin, joten sinusta tulisi keski-ikäinen Luke Skywalker. Siinä kohtaa astuisin näyttämölle, Stan mietiskeli.

Keski-ikäinen Luke on se alue, joka on jäänyt elokuvissa näkemättä, joten voisi kuvitella, että Disney toteuttaisi jossain kohtaa elokuvan, jossa tätä vaihetta käsiteltäisiin. Uusien elokuvien myötä on paljastunut, että jossain vaiheessa Luke ainakin koulutti uutta sukupolvea jedejä.

Ainakin Stan vaikuttaisi olevan valmis ottamaan Skywalkerin valomiekan vastaan. Myös Mark Hamill on suhtautunut Staniin suopeasti.

Lähde: Cinema Blend