”Se on meille luvattu jatko-osa, jota emme koskaan saaneet” – Schwarzeneggerin tulevasta Conan-leffasta paljastettiin mielenkiintoinen asia

Tekeillä olevan Legend of Conan -elokuvan käsikirjoittaja kertoi odotetusta jatko-osasta.

20.8.2016 02:00

Vuonna 2012 ilmoitettiin, että Arnold Schwarzenegger palaisi läpimurtorooliinsa Conan barbaarina Legend of Conan -nimisessä elokuvassa. Projekti ei ole kauheasti edistynyt, vaikka sitä on jo vuosien ajan työstetty. Nyt kuitenkin elokuvan käsikirjoittaja Will Beal (Gangsterisota) teki paljastuksen Legend of Conanin juonesta.

Elokuva tulee alkamaan siitä, mihin John Miliusin alkuperäinen Conan – barbaari (1982) jäi. Eli vanhentunut Conan istuu valtaistuimellaan käsi leuan alla.

– Se alkaa siitä. Se alkaa tästä (käsi leuan alla). Siitä on pakko aloittaa. Se on meille luvattu jatko-osa, jota emme koskaan saaneet, Beal kertoi.

Beal on työstänyt käsikirjoitusta yhdessä Chris Morganin (Fast & Furious -elokuvat) kanssa. Kummatkin ottavat vakavasti uuden Conan-elokuvan kirjoittamisen.

– Chris ja minä alusta asti sanoimme, että tätä ei ole mitään järkeä tehdä, ellei se tule olemaan varteenotettava jatko-osa Miliusin Conanille. Mielestäni siinä onnistuimme, Beal summasi.

Nähtäväksi jää, milloin Legend of Conan ilmestyy. Joidenkin raporttien mukaan kuvausten piti alkaa jo viime vuoden syksyllä, mutta mitään ei oikeasti tapahtunut. Toivottavasti elokuva pääsee joskus tuotantoon asti.

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa