Maailma menetti Jean-Claude Van Dammessa suuren filosofin – nämä ovat toimintatähden parhaat lausahdukset

Belgian lahja elokuvataiteelle, Jean-Claude Van Damme, on syvällinen mies toimintatähdeksi.

Vuosien varrella Van Damme on päästänyt suustaan todella syvällisiä ja hienoja lausahduksia. Maailma todennäköisesti menetti suuren filosofin, kun Van Damme päätti keskittyä uraan elokuvien parissa filosofian sijaan. Alla on toimintatähden parhaita lausahduksia.

”Keksillä ei ole sielua, se on vain keksi. Mutta sitä ennen se oli maitoa ja kananmunia. Ja kananmunissa on potentiaalia elämään.”

”Rakastan eläimiä. Minulla on yhdeksän koiraa ja kissanpentu. Isoin orgasmini – ei seksuaalisella tavalla – on kävellä koirien kanssa rannalla.”

”Olen yksi herkimmistä ihmisistä maapallolla. Ja tiedän sen.”

”Jumala antoi minulle mahtavan vartalon, ja velvollisuuteni on huolehtia ruumiillisesta temppelistäni.”

”Ilma on kaunista, mutta silti et pysty näkemään sitä. Se on pehmeää, mutta silti et pysty koskettamaan sitä. Ilma on vähän niin kuin aivoni.”

”Olen karaten Fred Astaire

”Vaimoni ei ole paras seksuaalinen partnerini, mutta hän on hyvä kotitöissä.”

”Vuonna 3000 ihmiset tulevat puhumaan ääniaaltojen avulla. Älä ajattele minun olevan hullu – valaat tekevät sitä. Samoin delfiinit.”

”Jos työskentelet lekan kanssa maanjäristyksen aikana – lopeta – muuten työskentelet aivan turhaan.”

”Itseni näyttäminen alasti takaapäin ei ole ongelma, mutta edestäpäin näyttäminen on toinen asia. En halua menettää fanejani.”

”Ilma kiehtoo minua. Jos otat ilman taivaalta, kaikki linnut putoaisivat maahan. Lentokoneet myös.”

”Nykyään uskon, että minun on mahdotonta tehdä huonoa elokuvaa.”

”Tilastojen mukaan yksi ihminen viidestä on häiriintynyt. Jos ympärilläsi on neljä normaalilta vaikuttavaa ihmistä, se ei ole hyvä juttu.”

”Viimeinen tappeluni oli kauemmin kuin 20 vuotta sitten. Olen rakastaja, en taistelija. Jos joku puhuu minusta pahalla tavalla, kävelen pois. Mutta jos Steven Seagalin kaltainen tyyppi läpsäisee minua, läpsäisen häntä takaisin kaksi kertaa kovempaa. Elämä on täynnä väkivaltaa.”

Kuva: 6 Bullets

Lähteet: Thrillist, Buzzfeed

Aiheeseen liittyvät jutut