Magic Mike -tähti selittää, miksi rikkoi välit Channing Tatumin kanssa

Magic Mike -elokuvan nuorena stripparitähtenä nähty Alex Pettyfer piipahti juttelemassa kirjailija Bret Easton Ellisin kanssa tämän suositussa podcastissa.

Julkisuudessa vähemmän viime aikoina ollut Pettyfer vahvisti muun muassa huhut, että näyttelijä oli työntänyt luotaan muut näyttelijät, elokuvantekijät ja studiopomot huonolla käytöksellään. Tässä oli myös yksi syy, miksei Pettyferiä nähty tänä vuonna ensi-iltansa saaneessa Magic Mike XXL:ssä.

”Minulla oli hyvin negatiivinen menneisyys kaiken suhteen, mitä tein elokuvissa ja niiden promoamisessa. Tein työni ja istuin nurkassa ja kuuntelin musiikkia, koska edustajani olivat sanoneet minulle, että kaikki mitä teen on väärin… Sekin antoi minulle huonon maineen, koska kaikki ajattelivat, että ’Alex ei puhu kellekään, koska luulee olevansa parempi kuin muut'”, Pettyfer kertoo.

Channing Tatumin kanssa homma kusahti maksamattomiin vuokriin. Pettyfer vuokrasi Tatumin ystävän kämppää, mutta ei suostunut maksamaan vuokriaan, koska ”suri perheenjäsenen kuolemaa”.

”Yhtäkkiä sain hyvin negatiivisen meilin Channingilta – ihan oikeutetusti – jossa hän kirjoitti, että ’Älä pelleile ystävieni kanssa. Sinä olet velkaa. Maksa velkasi. Älä ole pelle.’ Ja minä suhtauduin siihen todella väärällä tavalla, mitä minun ei olisi pitänyt tehdä, ja meilasin hänelle takaisin ja sanoin ’Olen todella negatiivisessa tilassa, joten voisitko hetken kunnioittaa minua ja blaa blaa blaa’. Ja minua jahdattiin suruaikana raha-asioiden takia. Lopulta sanoin vaan, että ’Haistakaa paiska, mitä väliä rahalla on, kun elämä on niin paljon tärkeämpää, minä en maksa.’ Minun olisi vain pitänyt maksaa.”, Näyttelijä kertoo Ellisin haastattelussa.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut