Jes! Marvelin multiversumiin pääsee sukeltamaan kotisohvalta vielä ennen juhannussaunaa

Tulossa pian striimattavaksi.

3.6.2022 14:00

Vieläkö Marvelin uutuuselokuva Doctor Strange in the Multiverse of Madness on syystä tai toisesta näkemättä? Pian sen pääsee valkokangaselämyksen lisäksi myös striimaamaan Disney Plussan valikoimasta – elokuva saapuu kotikatseltavaksi keskiviikkona 22. kesäkuuta.

Elokuva on niittänyt sievoisia summia lippuluukuilla ympäri maailmaa 4. toukokuuta olleen ensi-iltansa jälkeen. Disney tuo siis multiversumitarinansa suoratoistettavaksi yllättävänkin nopealla tahdilla; aiemmin julkaisujen välissä on ollut 90 päivää.

Benedict Cumberbatchin, Elizabeth Olsenin, Benedict Wongin ja Xochitl Gomezin päätähdittämä mahtipontinen toimintapläjäys kiidättää katsojia vauhdikkaasti erilaisten universumien läpi. Sam Raimin taidolla ja tyylillä hyödyntämät kauhuelementit antavat Multiverse of Madnessille synkemmän tunnelman kuin mitä franchisen aiemmissa tuotoksissa on tähän mennessä nähty.

Episodin arviossa Multiverse of Madness sai neljä tähteä, IMDb:ssä sen arvosana on 7,3.

Merkitse siis juhannusviikon striimauspäivä jo valmiiksi kalenteriin ja katso alta elokuvan uusi Disney Plus -mainosspotti.

Lisää luettavaa