Massiivinen floppi! Laatutekijöiden surullisenkuuluisalle elokuvalle kävi köpelösti

Matthew McConaugheyn tähdittämä Sea of Trees on flopannut pahasti Yhdysvalloissa.

4.9.2016 11:00

Gus Van Santin (Will Hunting) ohjaama draama on kerännyt viikossa vain 2894 dollarin lipputulot. Sea of Treesin budjetti oli 25 miljoonaa, joten elokuvantekijöiden ei tuskin edes kannata haaveilla omilleen pääsemisestä.

Sea of Trees on tosin ollut Yhdysvalloissa vain rajoitetussa levityksessä kahdessa elokuvateatterissa, mutta siitä huolimatta elokuvan lipputulot jäävät todella vaatimattomiksi.

Sea of Trees kertoo itsemurhaa miettivästä amerikkalaismiehestä (McCounaughey), joka matkustaa Japanissa sijaitsevaan Aokigaharan ”itsemurhametsään”, jossa vuosittain monet ihmiset tekevät itsemurhan. Metsässä hän tapaa japanilaisen miehen (Ken Watanabe), jonka kanssa amerikkalaismies etsii tietä ulos metsästä.

Arvosteluja keräävän Rotten Tomatoes -sivuston mukaan Sea of Trees on saanut elokuvakriitikoilta murska-arviot. Vain 8 prosenttia arviosta on positiivisia.

Sea of Trees on kerännyt surullisenkuuluisan maineen. Se näytettiin viime vuonna Cannesin elokuvajuhlilla, jossa katsojat rupesivat buuamaan elokuvalle. Joten Sea of Treesin floppaaminen tuskin tuli kenellekään yllätyksenä.

Lähde: The Wrap

Lisää luettavaa