Matrixin tekijät huijasivat saksalaisia koronarajoituksia – ilmoittivat tuotantobailujen olevan osa Matrix 4:n kuvauksia

Hollywoodilla on näköjään omat säännöt.

Matrix 4:ää kuvattiin Saksassa. Saksassahan on yksi pahimmista koronavirustilanteista tällä hetkellä, mutta silti Matrixin tuotanto piti noin 200 hengen kuvausten loppumiseen liittyvät bailut. Myös Keanu Reeves osallistui niihin.

Saksan viranomaiset aikovat puhutella studiota, koska kuvausryhmä rikkoi koronarajoituksia räikeällä tavalla huijatessaan bailujen olevan elokuvan kohtaus. Vieraat kutsuttiin paikalle näyttelijäekstroiksi.

Bradenburgisssa ei saa järjestää tällä hetkellä yli 50 hengen kokoontumisia. Bailut järjestettiin Potsdamissa, Berliinin lähellä, joka kuuluu Bradenburgin osavaltioon.

Bileisiin osallistui eräs nimettömäksi jäänyt 39-vuotias nainen, joka paljasti lehdistölle, että jokaiselle osallistujalle tehtiin PCR-testi ennen juhlia. Kaikkien piti myös saapua paikalle kasvomaski päällä, mutta itse bailuissa se ei ollut välttämätöntä.

Lana ja Lily Wachowskin järjestämät juhlat oli nimetty Icecream Teameventiksi. Bailut kestivät iltakuudesta pitkälle seuraavaan aamuun. Paikalla oli tanssijoita, DJ sekä tulishow.

Silminnäkijöiden mukaan Reeves ja hänen naiystävänsä Alexandra Grant siemailivat viiniä omassa pöydässään ja poistuivat paikalta aikaisin.

Lähde: The Guardian

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut