Menneiden vuosien suosikkinäyttelijätär kuittasi hurjan tilin parin päivän työstä

Kriitikoiden murskaama Mother’s Day sai ensi-iltansa viime perjantaina. Yhdysvalloissa vain reilut 8 miljoonaa dollaria viikonlopun aikana keränneen Gerry Marshallin romanttinen komedia on floppaamassa, vaikka pääosissa on Hollywoodin kermaa. Elokuvaa tähdittävät Jennifer Aniston, Kate Hudson, Britt Robertson ja Julia Roberts.

Elokuvan budjetti oli huhujen mukaan 20-25 miljoonaa dollaria, josta männävuosien supertähti Julia Roberts nappasi leijonanosan itselleen. Varietyn mukaan Roberts joutui kuvaamaan vain neljänä päivänä, mutta pankkitili kasvoi siitäkin huolimatta huikeat kolme miljoonaa dollaria.

Yhtä komean palkan Julia sai Marshallin trilogian ensimmäisestä elokuvasta, vuoden 2010 Ystävänpäivästä. Silloin kaunottaren lompakko lihoi 3 miljoonaa dollaria kuuden minuutin valkokangasajasta.

Ystävänpäivä oli suurehko hitti, ja sen lipputulot olivat 110 miljoonaa dollaria. Vuoden 2011 jatko-osan, New Year’s Even, tulot jäivät vain 55 miljoonaan ja Mother’s Dayn odotetaan floppaavan täysin.

Lue Episodin Mother’s Day -arvostelu täältä.

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut