Michael Jacksonista kamalia väitteitä: 11-vuotias Emma Watson oli laulajan tähtäimessä – eikä siinä vielä kaikki

Laulajan kuoleman jälkeen tuomittu lääkäri Conrad Murray julkaisi paljastuskirjan popin kuninkaasta.

Edesmenneen poptähden Michael Jacksonin lääkäri Conrad Murray on kertonut kamalia väitteitä tuoreessa kirjassaan. Murray väittää, että Jackson uskoutui hänelle ihastuksestaan kummityttöönsä Harrietiin.

Harriet on entisen lapsinäyttelijän Mark Lesterin tytär. Lester ja Jackson olivat aikanaan samaan aikaan lapsitähtiä ja ystävystyivät tätä kautta.

Murray väittää, että Jackson rakastui kummityttöön, kun hän oli 5-vuotias. Siihen mennessä, kun kummityttö oli 12, Jackson oli jo niin pakkomielteinen tytön suhteen, että hän aikoi päättäväisesti mennä hänen kanssaan mahdollisimman pian naimisiin.

– Michael rakastui Harrietiin, kun hän oli noin viisivuotias, Murray täräytti kirjassaan.

Murray sanoo, että poptähti halusi hänen käyvän keskustelemassa Lesterin kanssa siitä, mitä länsimaisessa maailmassa seuraisi, jos jonkun niin nuoren kanssa menisi naimisiin. Lisäksi hän kuitenkin vannotti, että asiasta ei saisi koskaan puhua kenellekään – lisäten mystisesti, että ”vasta kun aika on oikea.” Murray väittääkin, että hänellä on laulajan siunaus paljastusten tekemiseen.

Kirjassa kerrotaan, että Jacksonin tähtäimessä oli myös elokuvatähti Emma Watson, joka oli tapahtumien aikaan vain 11-vuotias. Conradin mukaan laulaja julisti, että jos ei saisi kummityttöään, hän menisi naimisiin Watsonin kanssa. Poptähdellä oli väitetysti jopa Watsonin kuvasta tehty pahviversio kotonaan.

Murray väittää olleensa Jacksonin läheinen ystävä ja ainut, jolle laulaja uskoutui. Murrayta syytettiin Jacksonin kuolemasta vuonna 2009 ja hän istui neljän vuoden tuomiosta kaksi vuotta. Lääkäri itse on kieltänyt tehneensä mitään väärää.

Kirjassa on kokonainen kappale Jacksonin pakkomielteestä hyvin nuoriin tyttöihin.

Lähde: Mirror

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut