Mikä ihana päivä! Tämä on koko vuosituhannen paras toimintaelokuva, ja se tulee illalla televisiosta!

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2015 valmistunut Mad Max: Fury Road.

Tom Hardy täyttää Mel Gibsonin suuret saappaat vaivatta ja siirtää Max Rockatanskyn upeasti uudelle vuosituhannelle. Tarina sijoittuu oletetusti kahden ensimmäisen elokuvan väliseen aikaan, jolloin perheensä menettänyt Max vaeltaa yksin autollaan ydintuhon jälkeisessä maailmassa ja ruoskii itseään synkillä muistoilla.

Pian hän törmää valtavaa ihmisklaania veden ja bensiinin avulla hallitsevaan tyranniin (Hugh Keays-Byrne), jonka miehet ottavat Maxin vangiksi. Samaan aikaan Joen uskottu sotalordi Imperator Furiosa (Charlize Theron) on päättänyt pettää valtiaansa ja vapauttaa tämän jalkavaimot.

George Miller
maksaa 30 vuoden odotuksen korkoineen ja jättää päälle vielä valtavan tipin. Mad Max: Fury Road on suorastaan naurettavan täydellinen saavutus, henkeäsalpaavaa toimintagenren runoutta sen kaikilla tekemisen mittareilla, jossa kuvan, äänen ja mielikuvituksen hallinta nousee korkeimpaan potenssiin. On kuin Miller olisi keksinyt koko lajityypin vielä kerran uudelleen.

Tämän vuosituhannen paras toimintaelokuva? Aivan varmasti!

Mad Max: Fury Road esitetään Subilla perjantaina 27.09.2019 klo 22.00. Toinen esitys torstain ja perjantain välisenä yönä 4.10.2019 klo 01.25. Katso traileri alta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut