Miksi Sienna Miller leikattiin ulos tulevasta Johnny Depp -leffasta?

Black Mass -elokuvan ohjaaja Scott Cooper (Rautakaupunki) on kertonut, että elokuvan mainoslauseissakin vilahtanut Sienna Miller (American Sniper, Foxcatcher) on leikattu ulos itse elokuvasta.

Cooper sanoo Millerin olleen ”fantastinen” Johnny Deppin esittämän Whitey Bulgerin tyttöystävänä Catherine Greiginä, mutta leikkaushuoneessa oli tehtävä tarinan kannalta isoja päätöksiä.

”Se johtui kerronnallisista syistä”, Cooper myöntää.

Ohjaaja sanoo päättäneensä keskittyä Bulgerin elämään ennen tämän Bostonista lähtemistä, ja että rikollispomon vuodet Greigin kanssa karkurina olivat ”vähemmän dramaattisia”.

Miller on itse sanonut roolin olleen enemmänkin cameo-tyylinen, mutta silti näyttelijä hioi Bostonin aksenttiaan pitkään tehdäkseen roolille oikeutta.

”Hän oli aikamoinen tyyppi Etelä-Bostonista. Aksentti oli yksi asia, johon todella keskityin, koska eteläbostonilaista näytellessä et halua tehdä sitä väärin”, Miller kertoi hahmostaan.

Rooliin valmistautumisestaan Miller sanoi seuraavaa:

”Katsoin todella omistautuneena kaikkia Etelä-Bostoniin sijoittuvia elokuvia: Good Will Huntingia, Gone Baby Gonea, The Townia. Catherinella oli paksu aksentti, joten toivon tehneeni sille oikeutta.”

Black Mass saa maailmanensi-iltansa parhaillaan pidettävillä Venetsian elokuvajuhlilla.

Lähde: The Boston Globe / The Guardian

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut