Miksi Thor: Ragnarök kestää puoli tuntia kauemmin kuin aluksi ilmoitettiin?

Elokuvaan lisättiin hurjan paljon vitsejä mukaan.

San Diegon Comic Con -tapahtumassa uuden supersankarileffa Thor: Ragnarökin pituudeksi ilmoitettiin tunti ja 40 minuuttia. Nyt pituudeksi on kuitenkin varmistunut 2 tuntia ja 10 minuuttia. Colliderin haastattelussa elokuvan ohjaaja Taika Waititi kertoo, miten elokuva pidentyi puolella tunnilla.

– Kun sadan minuutin kesto ilmoitettiin, olimme juuri tehneet uusintakuvauksia, joten tiesimme keston pidentyvän. Silti mietin jossain kohtaa, että elokuva kestää ilmoitetun ajan, eikä ainakaan yli kahta tuntia. Ja nyt se kestää, mitä, 2 tuntia 10 minuuttia? Ensimmäinen leikkausversioni kesti jopa 2 tuntia ja 40 minuuttia. Siihen leikkaukseen olin tyytyväinen. Alkuperäinen kuvattujen pätkien kasaus kesti 3 tuntia ja vartin, Waititi kertoi.

Comic Conia varten elokuvaa leikattiin voimakkaasti ja useat vitsit joutuivat jäämään pois. Myöhemmin vitsejä päätettiin lisätä puolen tunnin edestä.

– Kaikki leikattu oli huumoria. Vitsejä, jotka kestivät liian kauan, Waititi selitti.

Thor: Ragnarök on saanut paljon kehuja huumorivetoisuudestaan ja sitä on ylistetty yhdeksi Marvelin parhaista elokuvista. Suomessa filmi saa ensi-iltansa perjantaina.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut