Mitä ihmettä? Netflixin Don’t Look Up -leffassa näytetty numero johtaa seksilinjalle – näin sieltä vastataan

Leffan tekijät taisivat saada hyvät naurut.

5.1.2022 09:14

Netflixiin lisättiin vastikään hyvän vastaanoton saanut elokuva Don’t Look Up. Tähdillä kuorrutetussa leffassa nähdään muun muassa Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio ja Meryl Streep. Tarinassa seurataan kahta tähtitieteilijää, jotka yrittävät epätoivoisesti varoittaa maailmaa Maapalloa lähestyvästä, tuhoisasta asteroidista.

Elokuvasta on paljastunut nyt erikoinen yksityiskohta. Eräässä kohtauksessa DiCaprion hahmo Randall Mindy esiintyy mainoksessa, jossa amerikkalaisia kehotetaan ​​soittamaan puhelinnumeroon 1-800-532-4500, jos he etsivät mielenrauhaa siltä faktalta, että planeetta Maa tuhoutuu komeetan vuoksi.

Jotkut katsojat ovat selvittäneet, onko numero todellinen ja kyllähän se oli. Eikä se ollut mikä tahansa palvelunumero, vaan seksilinja! New York Postin mukaan puhelimesta vastaa nainen, joka sanoo tallennetussa viestissään: ”Tervetuloa Amerikan kuumimpaan puhelinlinjaan. Kuumat naiset odottavat juttelua kanssasi. Paina nyt numeroa yksi.”

Lisäksi seksilinjalta sanotaan: ”Naiset, puhuaksesi mielenkiintoisten ja jännittävien miesten kanssa ilmaiseksi, paina numeroa kaksi muodostaaksesi ilmaisen yhteyden.”

Asiaa on ihmetelty myös Twitterissä.

– Olenko ainoa, joka soitti FEMA/Bash-hotline-puhelimeen ja sieltä vastasi puhelinseksioperaattori?

– Soitin 800-numeroon, jota he käyttivät Don’t Look Upissa. Se on chat-palvelu puhelinseksille. LMAO, hyvä kepponen, toinen twiittailija ällisteli.

– Kiitos Don’t Look Up siitä, että asteroidistressin ehkäisypuhelinnumero yhdistää ”Kuumat sinkut alueellasi” -puhelinnumeroon, kolmas kummasteli.

Kyseessä on mitä ilmeisimmin elokuvan tekijöiden kepponen. He aiheuttivat hämminkiä jo aiemminkin, sillä kuvausryhmä on nähtävissä kaksi kertaa elokuvan aikana. Voit lukea siitä ihmeellisyydestä lisää täältä: Don’t Look Up -leffan virhe oli tahallinen – ohjaaja selitti miksi – Episodi.fi

Lähde: New York Post

Lisää luettavaa