”Mitä Luke Skywalker aikoo tehdä?” – 5 faktaa tulevasta Star Wars -elokuvasta

Ohjaaja Rian Johnson paljasti tietoja Star Wars -saagan kahdeksannesta osasta.

Jälkituotannossa olevan Star Wars: Episode VIII:n ohjaaja Rian Johnson suostui kertomaan tulevasta elokuvastaan USA Todayn haastattelussa.

1. Episode VIII tähtää hauskaan elokuvakokemukseen

Johnson kertoi, ettei hänen tarkoituksenaan ole tehdä elokuvasta uuden trilogian ”synkkää keskimmäistä osaa”, vaan nautinnolisen elokuvakokemuksen. Hän vertaa kahdeksannen osan sävyä The Force Awakensin ja alkuperäisen trilogian kevyeen tunnelmaan.

2. The Force Awakensin hahmot kehittyvät

Episode VIII jatkaa suoraan siitä, mihin edellisessä osassa jäätiin. Siksi myös tuttuihin hahmoihin, jedikokelas Reyhin (Daisy Ridley), entiseen Ensimmäisen ritarikunnan sotilas Finniin (John Boyega) ja lentäjä-ässä Poe Dameroniin (Oscar Isaac) päästään tutustumaan paremmin.

Ohjaaja Johnsonin mukaan hahmot joutuvat tulevassa elokuvassa heille kaikista vaikeimpien haasteiden eteen. Episode VIII:ssä tullaan myös valottamaan lisää heidän taustatarinoitaan.

3. Episode VIII keskittyy Reyn ja Luke Skywalkerin suhteeseen

The Force Awakens loppui Reyn ja Luken ensikohtaamiseen. Ohjaaja Rian Johnson kuvailee heidän tutustumistaan ”uuden ajan aluksi” molemmille hahmolle.

Johnson myös vinkkaa, että elokuvassa nähdään kasvavaa ”perhe-teemaisuutta”, joka on tärkeä osa Reyn hahmoa.

4. Luke Skywalker -kysymys

Ohjaaja Rian Johnsonin mukaan koko elokuvan suurin kysymys on ”mitä Luke Skywalker aikoo tehdä”. Johnson on pyrkinyt lähestymään asiaa niin, että se vaikuttaisi rehelliseltä, aidolta ja mielenkiintoiselta.

5. Nimi tiedossa

Episode VIII:n nimi on ollut ohjaajalla mielessä jo projektin alusta lähtien. Jo käsikirjoituksen ensimmäisessä versiossa komeillutta otsikkoa hän ei kuitenkaan vielä paljasta.

Lähde: USA Today

Aiheeseen liittyvät jutut