Mitä tulee Netflixiin tässä kuussa? Ainakin yksi suursuosikki jatkuu! Tsekkaa tästä toukokuun tärpit

Toukokuussa on Netflixissä jälleen luvassa sekä uusia alkuperäissarjoja että -elokuvia.

1.5.2022 01:00

Herttua eli Marmaduke on koko perheen animaatio. Sottaisella ja vallattomalla Herttua.koiralla on suuri sydän, mutta se ei osaa pysyä erossa hankaluuksista! Osaako se olla siivosti hienossa koiranäyttelyssä?

Ruotsalaissarja Clarkin pääosassa on Se-elokuvien pellehahmon roolista tuttu Bill Skargård. Sarja on uskomaton kertomus Tukholma-syndrooma -terminkin innoittaneesta kohutusta rikollisesta. Clark Olofssonin tarina perustuu hänen totuuksiinsa ja valheisiinsa.

Suosittuun rikosromaaniin perustuva The Lincoln Lawyer on nähty aiemmin pitkänä elokuvana. Nyt se saa uuden tulemisen Netflix-alkuperäissarjana. Sarja kertoo losangelesilaisesta lakimiehestä, joka saa uuden mahdollisuuden onnettomuudesta alkaneen syöksykierteen jälkeen. Hän ottaa hoidettavakseen murhatapauksen toimistonaan Lincoln-auto.

Jään alla: Henkeäsalpaava sukellus on dokumentti, jossa seuraa vapaasukeltaja Johanna Nordbladia. Hän yrittää uida jään alla yhdellä hengenvedolla pidemmälle kuin kukaan muu maailmassa.

Monille ehkä odotetuin nimike on Stranger Things -sarjan neljäs kausi, joka julkaistaan kahdessa osassa. Ensimmäinen puolisko tulee katsottavaksi toukokuun lopulla. Loput jaksot nähdään 1. heinäkuuta.

Netflixin uusia alkuperäiselokuvia:
Marmaduke 6.5.

Netflixin uusia alkuperäissarjoja:
Clark (5.5.)
The Lincoln Lawyer (13.5.)

Alkuperäissarjojen jatkokausia:
The Circle: kausi 4 (4.5.)
Bling Empire: kausi 2 (13.5.)
Who Killed Sara?: kausi 3 (18.5.)
Stranger Things: kausi 4 osa 1 (27.5.)

Dokumentteja:
Jään alla: Henkeäsalpaava sukellus (Hold Your Breath: The Ice Dive, 3.5.)

Muita elokuvia:
Rattiraivo (Unhinged, 1.5.)

Lisää luettavaa