Mitähän tästäkin taas seuraa? Suicide Squadista tuttu mallityttö Will Ferrellin komediaan

Nuori mallityttö Cara Delevingne tekee kaikkensa tullakseen leffatähdeksi. Hänet voi tälläkin hetkellä nähdä valkokankailla antisupersankarileffa Suicide Squadissa Margot Robbien ja Will Smithin seurassa.

24-vuotias Cara näyttää tykkäävän haasteista, eikä epäröi hypätä genrestä toiseen. Nyt puhutaan, että Cara olisi liitetty tulevaan Will Ferrellin komediaan. Elokuvan nimeä tai edes juonta ei ole vielä paljastettu, mutta eiköhän tästäkin leffasta tule superhitti.

Cara on nopeasti noussut Hollywoodin kuumimmaksi töhtöseksi. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran vuoden 2012 Anna Kareninassa, jonka jälkeen Cara on näytellyt muun muassa The Face of an Angelissa (2014), Paper Townsissa ja ennen Suicide Squadia hänet nähtiin Kids in Lovessa.

Nuorelta näyttelijättäreltä on tulossa kolme elokuvaa ensi-iltaan seuraavien 12 kuukauden aikana: London Fields, Tulip Fever ja todella odotettu scifi-filmatisointi Valerian and the City of a Thousand Planets, jossa näyttelevät myös Rihanna, Ethan Hawke ja Clive Owen.

Lähde: Film News

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut