Mortal Kombat -kaunotar missasi roolin huippuluokan kauhuleffasta

Pilvellä kuitenkin hopeareunus.

Mortal Kombat -elokuvassa Sonya Bladea esittävä Jessica McNamee oli ehdolla roolin The Invisible Man -kauhuelokuvassa.

Colliderin haastattelussa McNamee kertoi, että häntä harkittiin esittämään The Invisible Manissa Elisabeth Mossin näyttelemän päähahmon siskoa. Rooli meni kuitenkin McNameen näyttelijätärystävälle. Vaikka hän ei onnistunutkaan nappaamaan roolia kehuja keränneessä kauhuhitissä, McNamee luulee ettei olisi saanut roolia Mortal Kombatista, jos hän olisi näytellyt The Invisible Manissa.

– Tiedän, että olin harkinnassa Invisible Mania varten, mutta kaunis ystäväni Harriet Dyer sai sen. Kyseessä oli siskon rooli. Ja olin hyvin pettynyt siitä, mutta ystäväni Harriet sai sen, ja hän on niin mahtava ja kaunis persoona, joten olin hyvin onnellinen hänen puolestaan. Tiedän, että se oli pettymys. Ja sitten kävi hauskasti, että sain tämän (Mortal Kombat -roolin) luullakseni viikkoja myöhemmin. Joten en usko, että olisin voinut tehdä tätä, jos olisin tehnyt sen, mikä on myös hyvin kiinnostavaa, McNamee pohti.

Mortal Kombat sai ensi-iltansa tällä viikolla Yhdysvalloissa elokuvateattereissa sekä HBO Max -suoratoistopalvelussa, mutta leffan Suomen ensi-ilta on vielä auki.

Katso elokuvan traileri alta.

YouTube video

Lähde: Collider