Mortal Kombat nettisarjaksi

25.1.2011 10:50

Mortal Kombat -mätkintäpeli muuntuu netissä nähtäväksi sarjaksi.

Suositun veripalttoosaagan jatkoa työstää ohjaaja Kevin Tancharoen, jonka epävirallinen fanivideo Mortal Kombat: Rebirth nousi netissä valtaisaan suosioon.

Nettisarja on kokoelma lyhyitä pätkiä hahmojen menneisyydestä. Sarja tuodaan markkinoille tulevan Mortal Kombat -videopelin siivellä.

Mätkintää ei pelien lailla hoideta animoiden vaan sarjassa nyrkkihippasille pääsevät aidot, vielä nimeämättömät näyttelijät.

Historiansa pimeitä nurkkia raottavat ainakin hahmot Johnny Cage, Liu Kang ja pahisninja Scorpion. Sarjan kuvaukset aloitetaan helmikuussa.

Mortal Kombat -peli on aiemmin kääntynyt kahdeksi elokuvaksi (Mortal Kombat ja Mortal Kombat 2 – hävitys), kahdeksi tv-sarjaksi (Mortal Kombat: Defenders of the Realm ja Mortal Kombat: Conquest) sekä yhdeksi animaatioksi (Mortal Kombat – The Journey Begins).

Mortal Kombat oli 1990-luvun alussa yksi suuri syypää väkivaltaisten videopelien vainoon. Peli ei piilotellut verta tai suolenpätkiä ja yksi sen myyntivaltti on läpi vuosien ollut lopetusliikkeenä toimiva ”fatality”, jolla vastustajan saa totaalisesti… hävitettyä.

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa