Muistatko Galactica-pilotti Jamie Bamberin, 49? Tältä hän näyttää nyt

Tulossa scifi-leffa hurjalla juonella.

10.6.2022 05:30

Huippuhienossa Battlestar Galactica -sarjassa nähtiin monta mieleen jäänyttä hahmoa. Sarjan näyttelijöitä olivat muun muassa Edward James Olmos, Tricia Helfer, Jamie Bamber ja James Callis.

Bamber muistetaan sarjan hahmona nimeltään kapteeni Lee ”Apollo” Adama. Hänenkin hahmonsa näki mielenkiintoisen kehityskaaren sarjan aikana, ja Apollo oli muun muassa taitava pilotti. Bamber oli mukana myös vuoden 2007 tv-elokuvassa Battlestar Galactica: Razor, joka kertoi kausien kolme ja neljä välisistä tapahtumista.

Battlestar Galactican jälkeen Bamber on nähty ainakin sarjoissa Law & Order: UK, CSI: Miami, House, Totuuden anatomia, Monday Mornings, Rizzoli & Isles ja Marcella. Elokuvien puolella Bamberista ei ole tullut tähtinimeä, vaikka sellaisiakin Bamber on tehnyt.

Seuraava elokuva Bamberilta on Neil Marshallin (Dog Soldiers, The Descent – loukussa) ohjaama The Lair, jonka hurjan kuuloisessa juonessa ilmavoimien lentäjä Kate Sinclair ammutaan alas Afganistanin yllä. Pilotti löytää turvapaikan hylätystä maanalaisesta bunkkerista, jossa valmistetaan biologisia aseita. Pian siellä herää otus, joka on puoliksi ihminen, puoliksi jotain muuta.

Bamber on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan kuvia.

Lue myös: Muistatko 70’s Show -kaunotar Laura Preponin, 42? Tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: GFR

Lisää luettavaa