Muistatko Paksuna-leffasta tutun näyttelijäkaunottaren? Naisen lupaava ura on kariutunut eikä häntä nähdä enää paljon elokuvissa

Paksuna-hittikomediasta ja suositusta Greyn anatomia -sarjasta tuttu Katherine Heigl oli vielä muutama vuosi sitten Hollywoodin kovapalkkaisimpia näyttelijättäriä, mutta häntä ei ole viime vuosina paljon elokuvissa nähty. Mitä Heiglin uralle tapahtui?

12.6.2016 01:00

Looper-sivusto perehtyi Heiglin uraan ja otti selvää, miksi häntä ei enää nähdä niin paljon kuin ennen elokuvissa. Suuri syy Heiglin vaikeuksille saada rooleja on hänen käytöksensä. Heigl nimittäin julkisesti haukkui projekteja, jotka tekivät hänestä kuuluisan.

Heiglin suurin hitti on vuonna 2007 ilmestynyt Paksuna (Knocked Up), jota hän haukkui suureen ääneen seksistiseksi. Heiglin mielestä elokuvan naisista antama kuva oli todella negatiivinen, kun taas elokuvan mieshahmoista annettiin paljon positiivisempi kuva.

Heigl lisäksi haukkui Greyn Anatomia -sarjaa. Heigl laitettiin Emmy-ehdokkaaksi parhaan naissivuosan esittäjänä, mutta hän vetäytyi kisasta, koska hänen mielestään sarjan käsikirjoitukset eivät olleet palkitsemisen arvoisia.

Useiden raporttien mukaan Heigl on myös todella vaikea henkilö kuvauksissa, jonka takia studiot eivät halua palkata häntä. Useat kuvaukset ovat viivästyneet Heiglin kiukuttelun ja vaatimuksien takia. Sokerina pohjalla Heigl ei itse suostu myöntämään olevansa hankala henkilö työskennellä.

Heiglin kanssa toimimista vaikeuttaa myös hänen äitinsä Nancy, joka toimii tyttärensä managerina. Useiden raporttien mukaan Nancy on vielä vaikeampi henkilö tulla toimeen kuin hänen tyttärensä. Nancy kuulemma tekee älyttömiä vaatimuksia ja ei ymmärrä rajojaan, joten monet eivät halua olla Heiglin kanssa tekemisissä hänen äitinsä takia.

Alla on video, jossa Heiglin uraan paneudutaan tarkemmin.

Kuva: Paksuna

Lähde: Looper

Lisää luettavaa