Muistatko vielä 80-luvun povipommi Brigitte Nielsenin? Tältä hän näyttää nyt

Tuli raskaaksi 54-vuotiaana.

27.2.2023 05:30

185 senttiä pitkä tanskalainen malli ja näyttelijä Brigitte Nielsen on nykyään 59-vuotias. Hänet muistetaan muun muassa elokuvasta Red Sonja (1985), jossa hän näytteli yhdessä Arnold Schwarzeneggerin kanssa.

Tähti oli aikoinaan naimisissa Sylvester Stallonen kanssa, ja hän myös näytteli Stallonen kanssa Rocky IV (1985) ja Cobra (1986) -elokuvissa. Sen jälkeen hän sai pestin Beverly Hills Cop II -elokuvassa (1987). Vuonna 2018 hän palasi Rocky-tunnelmiin elokuvassa Creed II (2018). Näyttelijä on myös emännöinyt televisio-ohjelmia ja esiintynyt tosi-tv-ohjelmissa.

Nielsen yllätti maailman kertomalla raskaudestaan 54-vuotiaana, kun hän sai tyttären IVF-hoitojen avustuksella. Lapsen isä on Mattia Dess. Ennestään Nielsenillä on neljä aikuista lasta, joista kaikki ovat poikia.

Vuonna 2018 Nielsen puhui haastattelussa lapsestaan. Nielsen sanoi ymmärtävänsä, miksi ihmiset ajattelevat hänen olevan liian vanha saamaan lapsen, mutta tuumi, etteivät vanhemmat isät saa koskaan samanlaista kritiikkiä.

– Kunnioitan sitä, että kaikki eivät pidä siitä, mutta kyseessä on minun elämäni, Nielsen julisti.

– Monetko miehet saavat ensimmäiset lapsensa kuusi- tai seitsenkymppisinä ja eivät epäröi sitä lainkaan, näyttelijä jatkoi.

Metron vuoden 2022 haastattelussa Nielsen puolestaan tuumi: ”En suosittele kenellekään naiselle lapsia 20–25-vuotiaana. Odota! Matkusta! Elä! Tee töitä!”

Hän kommentoi myös sitä, miten hän pysyy kauniina ja nuorekkaana.

– Treenaan kolme kertaa viikossa, syön erittäin terveellisesti, pidän todella huolta kehostani ja siitä on tullut minulle hauskaa.

Näyttelijän viimeisimmät roolit ovat draamaelokuvassa nimeltään The Experience (2019), jossa hänellä oli merkittävä rooli, ja lisäksi hän teki töitä sarjassa The Guardians of Justice (Will Save You!) (2022). Tällä hetkellä Nielseniltä ei ole tulossa uusia tuotantoja.

Tähti kertoo elämästään Instagramissa. Alla Brigitte Nielsenin jakamia julkaisuja.

Lue myös: Tältä näyttää 40-vuotias Emily Blunt – tiesitkö että tähti pakotettiin laihduttamaan leffaa varten – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia, Metro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia