Muistatko vielä uhkean ruotsittaren Victoria Silvstedtin, 49? Näin tyylikkäästi ikinuori nainen poseeraa

Victoria Silvstedtin suosion huippu tapahtui kenties vuonna 1997, kun hänet valittiin Playboyn vuoden leikkikaveriksi.

13.3.2024 13:12

49-vuotias Victoria Silvstedt on ruotsin Skelleftehamnissa syntynyt malli, näyttelijä, laulaja ja televisiopersoona. Hän nousi aikoinaan julkkikseksi kauneuskilpailusta, jossa valittiin Miss Ruotsi. Vuonna 1997 hänet puolestaan valittiin Playboyn kuukauden Playmateksi.

Tähti tunnetaan muun muassa elokuvista SEKOpallo ja Boat Trip, jotka molemmat ovat komedioita. SEKOpallossa pääosissa olivat South Park -luojat Trey Parker ja Matt Stone.

IMDb:stä Silvstedtiltä löytyy vajaat 30 mainintaa esiintymisistä elokuvissa ja tv-sarjoissa. 2000-luvun alkupuolella hän esitti Ocean Ave. -tv-sarjassa poliisi Johanna Marsdenia. Vuodesta 2013 saakka hänellä on kuitenkin ollut hiljaista näyttelyrintamalla.

Naiselta löytyy myös musiikillisia lahjoja, sillä meriiteistä löytyy hittikappale Girl on the Run, joka oli vuonna 1999 eurooppalaisten listojen kärjessä.

Syö paljon ruokaa mutta pysyy silti hoikkana

Nykyisin Silvstedt asuu Monacossa, jossa hän viettää aikaa muun muassa pitkäaikaisen kumppaninsa Maurice Dabbahin kanssa. Dabbahin kerrotaan olevan yksi Ruotsin rikkaimmista miehistä.

Victoria Silvstedt ja hänen miesystävänsä Maurice Dabbah. AOP

Tähti kertoi Monaco Tribunen haastattelussa helmikuussa 2024, että hän syö melkein joka päivä ulkona. Hän sanoi syövänsä paljon, mutta kuluttavansa kaiken muun muassa kävelemällä.

– Syön ulkona lähes joka ilta. Monacon ravintolat ovat niin hyviä! Syön paljon, mutta kulutan sen pois. Kävelen, joogaan ja harrastan pilatesta, ja rakastan tenniksen pelaamista Country Clubilla, Silvstedt sanoi.

– Rakastan myös luontoa, ja meillä (monacolaisilla) on onneksemme parhaat rantareitit ja vaellusreitit. Käyn kesällä paljon ulkona, sillä Monacossa on aina jotain tekemistä Grand Prix’n, Yacht Show’n ja kaikkien muiden tapahtumien ja juhlien välillä, tähti jatkoi.

– Talvella lennän mielelläni Miamiin tai Saint-Bartsiin. Kasvoin Pohjois-Ruotsissa, hyvin lähellä napapiiriä, joten vietin 18 vuotta pimeässä ja kylmässä, ja nyt olen ikuisesti auringon perässä, Silvstedt lisäsi.

Alla listattuna muutamia triviatietoja Victoria Silvstedistä

Hän on näytellyt roolihahmoa nimeltään Inga kolme kertaa ja hahmoa nimeltään Ingrid kahdesti.

Tähden harrastuksiin kuuluvat ratsastus ja laskettelu, ja hän osaa puhua äidinkielensä lisäksi englantia, ranskaa ja italiaa.

Hän oli Donald Trumpin vaimon Melanie Trumpin kämppäkaveri aloittaessaan mallinuraansa Pariisissa 90-luvun puolessa välissä. Melanien nimi oli tuolloin Melanija Knavs.

Silvstedt viihtyy Monacon ravintoloiden, laskettelumäkien ja ratsastuksen lomassa myös Instagramissa. Alla hänen jakamiaan Instagram-kuvia.

Lue myös: Netflixissä on nyt huippuluokan rikossarja joka myös naurattaa – tekijänä Snatch-ohjaaja – Episodi.fi

Lähde: Monaco Tribune, IMDb, Daily Mail

Lisää luettavaa