Mummonraiskaajan tapaus saa kokeneenkin poliisin hämmennyksiin

Tuoreet jaksot Yle Areenassa.

31.1.2022 15:01

Tuntematon mies on jo pitkään piinannut englantilaisvanhuksia. Vaikka hänen kaavansa on yleensä samanlainen, poliisi on tapausten edessä ymmällään. Rikollinen väijyy uhriaan tunteja, murtautuu tämän kotiin ja raiskaa uhrinsa. Itkuiset mummot ovat peloissaan ja järkyttyneitä, heidän läheisensä vaativat ripeitä toimia. Kaikki eivät selviä hyökkäyksistä hengissä.

Brittisarja Manhunt eli Murhaajajahti antoi odottaa kakkoskauttaan pitkään, vaikka sen ensimmäinen kausi keräsi kotimaassaan ITV:n draamojen huippulukemia. Syyskuussa 2021 Martin Clunes kuitenkin palasi ruutuihin rikoskomisario Colin Suttonina ja nyt nämä jaksot ovat nähtävillä myös Suomessa.

Kevyemmässä viihteessä (mm. Kyllä Jeeves hoitaa, Doc Martin) paljon nähty Clunes sopii kaiken nähneen mutta silti empatiakykynsä säilyttäneen poliisihahmon rooliin. Hän pystyy hyödyntämään oman ikänsä kartuttamaa kokemusarsenaalia roolissaan, vaikkei olekaan luultavasti kokenut sellaisia asioita kuin hahmonsa.

Murhaajajahdin neljän jakson mittainen toinen kausi ammentaa Lontoossa 1990-luvulta vuoteen 2009 jatkuneeseen sarjaraiskaajan tapauksesta. Lyhyestä mitastaan johtuen kausi sopii ahmittavaksi vaikka kerralla suoraan Yle Areenasta, jossa on myös saatavilla sarjan ensimmäinen kausi.

 

Murhaajajahti Yle tv1:llä lauantaisin alkaen 29.1.22 klo 21.00 ja kaikki jaksot Yle Areenassa.

Lisää luettavaa