Myös tämä Oscar-voittaja nähdään Marvelin Shang-Chissa: tuttu vanhasta Iron Man -leffasta

Enää pari viikkoa ja sitten on taas Marvelia valkokankailla.

On hurjaa, miten paljon supersankarileffojen kunnioitus on noussut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Aluksi leffoja pidettiin hieman noloina nörttihommina, mutta suuren suosion myötä lähes jokainen Hollywoodin a-listalainen haluaa joko Marvelin tai DC:n kelkkaan.

Sir Ben Kingsley näytteli Iron Man 3:ssa feikki-Mandariinia. Ja osittain sen takia elokuvaa vihataan, vaikka se on ihan passeli tapaus, jos pystyy hyväksymään hahmoihin tehdyt muutokset.

Kingsley palaa takaisin Marvelin maailmoihin. Hänet tullaan näkemään Shang-Chi and the Legend of the Ten Ringsissä. Kingsley palaa Tveror Slatteryn rooliin.

Elokuvassa nähdään myös se oikea Mandariini, Shang-Chin (Simu Liu) isä Wenwu (Tony Leung).

Ten Rings on terroristijärjestö, jonka juuret ulottuvat aina ensimmäiseen MCU-elokuvaan, Iron Maniin. Järjestö kidnappasi Tony Starkin. Iron Man syntyi tämän tapauksen takia.

– Juttelin juuri Kevin Feigen kanssa. Haluan kiittää Keviniä ja Robert Downey Junioria sekä Drew Pearcea ja Shane Blackia siitä, että olen osa Marvel-perhettä. He toivottivat minut niin lämpimästi tervetulleeksi Iron Man 3:n kuvauksiin. Ja nyt olen taas mukana! Olen innoissani tästä kaikesta, Kingsley kertoo.

Kingsleyn hahmon Trevor Slatteryn tarina saanee ansaitsemansa lopun ja fanitkin löytävät ehkä mielenrauhan. Onhan feikki-Mandariini suorastaan kaiken pilaava julkea pila! Ainakin joidenkin fanien mielestä.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Ringsin ensi-ilta on 3. syyskuuta.

Alla traileri.

YouTube video

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut