Myös tämä Oscar-voittaja nähdään Marvelin Shang-Chissa: tuttu vanhasta Iron Man -leffasta

Enää pari viikkoa ja sitten on taas Marvelia valkokankailla.

20.8.2021 15:31

On hurjaa, miten paljon supersankarileffojen kunnioitus on noussut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Aluksi leffoja pidettiin hieman noloina nörttihommina, mutta suuren suosion myötä lähes jokainen Hollywoodin a-listalainen haluaa joko Marvelin tai DC:n kelkkaan.

Sir Ben Kingsley näytteli Iron Man 3:ssa feikki-Mandariinia. Ja osittain sen takia elokuvaa vihataan, vaikka se on ihan passeli tapaus, jos pystyy hyväksymään hahmoihin tehdyt muutokset.

Kingsley palaa takaisin Marvelin maailmoihin. Hänet tullaan näkemään Shang-Chi and the Legend of the Ten Ringsissä. Kingsley palaa Tveror Slatteryn rooliin.

Elokuvassa nähdään myös se oikea Mandariini, Shang-Chin (Simu Liu) isä Wenwu (Tony Leung).

Ten Rings on terroristijärjestö, jonka juuret ulottuvat aina ensimmäiseen MCU-elokuvaan, Iron Maniin. Järjestö kidnappasi Tony Starkin. Iron Man syntyi tämän tapauksen takia.

– Juttelin juuri Kevin Feigen kanssa. Haluan kiittää Keviniä ja Robert Downey Junioria sekä Drew Pearcea ja Shane Blackia siitä, että olen osa Marvel-perhettä. He toivottivat minut niin lämpimästi tervetulleeksi Iron Man 3:n kuvauksiin. Ja nyt olen taas mukana! Olen innoissani tästä kaikesta, Kingsley kertoo.

Kingsleyn hahmon Trevor Slatteryn tarina saanee ansaitsemansa lopun ja fanitkin löytävät ehkä mielenrauhan. Onhan feikki-Mandariini suorastaan kaiken pilaava julkea pila! Ainakin joidenkin fanien mielestä.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Ringsin ensi-ilta on 3. syyskuuta.

Alla traileri.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyen

Aiheeseen liittyviä elokuvia