Myytinmurtajien Adam Savage vastasi siskonsa raiskaussyytöksiin

Savage vastasi oikeusjutun nostamaan kohuun.

30.6.2020 22:15

Uutisoimme aiemmin tänään, kuinka Myytinmurtajista tunnetun Adam Savagen sisko Miranda Pacchiana on haastanut veljensä oikeuteen.

Pacchiana syyttää Savagea lukuisista lapsuudessa tapahtuneista raiskauksista.

Sosiaalityöntekijänä työskentelevä Pacchiana kertoo paljastaneensa asian myös perheelleen.

– Kun kerroin perheelleni veljeni seksuaalisesta hyväksikäytöstä, luulin sen muuttavan koko maailmani. Uskoin, että perheeni haluaisi tutkia sitä, mikä ihme perheessämme meni niin pahasti pieleen. Toivoin, että voisimme parantua yhdessä.

– He kuitenkin käyttäytyivät niin kuin hyväksikäyttö ei olisi merkinnyt mitään. Kyllä, he uskoivat minua, mutta he halusivat lakaista traumani maton alle. Ajan mittaan ymmärsin, että he pitivät minua ongelmana itse hyväksikäytön sijaan. He eivät pitäneet veljeäni ongelmana.

Nyt Savagen lakimies Andrew Brettler on julkaissut tiedotteen Savagen puolesta.

– Haluaisin tämän loppuvan samalla kun toivon siskoni saavan apua, jotta hän löytäisi rauhan. Hän on jo useiden vuosien ajan hyökännyt syytöksillään minun ja muiden perheenjäsentemme kimppuun. Hän on syöttänyt syytöksiään kaikille niille, jotka häntä vain tahtovat kuunnella. Hän on levittänyt lukuisia valheellisia tarinoita rahallisen hyödyn takia. Samalla hän on kiduttanut perhettämme ja vieraantunut meistä. Aion taistella tätä perusteetonta ja loukkaavaa oikeusjuttua vastaan kaikin keinoin, jotta kaikelle tälle saataisiin vihdoinkin loppu.

Lähde: NY Post

Lisää luettavaa