Nahkaisan piikikästä asuilua – American Horror Storyn 11. kausi sai rohkeita julisteita

Mistähän tässä kaudessa tuleekaan olemaan kyse…

2.10.2022 00:30

Vuonna 2011 käynnistynyt kauhuantologia American Horror Story on aloittamassa 11. kautensa aivan pian. Uusi kausi on nimeltään NYC eli New York City ja siitä julkaistut julisteet lupailevat jälleen mielenkiintoista meininkiä.

Julisteissa esiintyy hahmoja rohkeissa nahkaisissa, metallisissa ja piikikkäissä asuissa. Kauden virallisesta juonesta ei olla kerrottu julkisuuten vielä toistaiseksi tarpempia tietoja.

American Horror Story on Ryan Murphyn ja Brad Falchukin käsialaa. NYC-kaudella mukaan palaavat osalla aiemmistakin kausista nähdyt Billie Lourd, Zachary QuintoLeslie Grossman ja Dennis O’Hare.

AHS: NYC käynnistyy Yhdysvaltain televisiossa kahden jakson voimin keskiviikkona 19. lokakuuta. Kaikki sarjan 10 jaksoa esitetään viikoittain kaksi kerrallaan.

Suomessa sarjan kaikki aiemmat 10 kautta ovat katsottavissa Disney Plussassa, 11. kauden julkaisuun liittyen ei ole vielä tarjolla enempiä tietoja. Suoratoistopalvelusta löytyy lisäksi sarjan niin ikään antologiatyylisen spin-offin, American Horror Storiesin, kaksi ensimmäistä tuotantokautta.

Katsasta AHS: NYC julisteet alta.

Lähde: TV Insider

 

Lisää luettavaa