Näihin tunteisiin on vaikea olla samaistumatta – värikkään pirteät julisteet esittelevät tuoreen Pixar-jättihitin hahmokattausta

Suomalaiset joutuvat vielä odottelemaan joitain viikkoja tämän jatko-osa-animaation näkemistä.

22.6.2024 23:30

Pixar julkaisee elokuvateatterikävijöiden kesäiloksi jatko-osan vuoden 2015 hitilleen Inside Out – Mielen sopukoissa. Kakkoselokuva, Inside Out – Mielen sopukoissa 2, on nyt paljastanut myös aivan uudet hahmojulisteet, joissa loistavat elokuvan tunteet.

Esille pääsee koko nuoren Riley-tytön tunneskaala eli vanhat tutu Ilo, Suru, Kiukku, Inho ja Pelko sekä uudet teini-iän mukanaan tuomat tuttavuudet Ahdistus, Ennui, Kateus ja Nolous.

Hupaisan näköisten ja värikkäiden tunnehahmojen alkuperäisinä ääninä kuullaan Amy Pohler, Phyllis Smith, Lewis Black, Liza Lapira, Tony Hale, Maya Hawke, Adèle Exarchopoulos, Ayo Edebiri ja Paul Walter Hauser. Elokuvalla on myös erillinen suomenkielinen ääninäyttelijäkattauksensa.

Inside Out – Mielen sopukoissa 2 saa Suomen ensi-iltansa 17. heinäkuuta. Yhdysvalloissa sitä on esitetty jo 14. kesäkuuta lähtien.

Animaatio on kivunnut jo tässä vaiheessa huimaa vauhtia tämän vuoden elokuvatilastojen kärkikahinoihin; se on jo ehtinyt pamauttaa rikki vaikuttavan 500 miljoonan dollarin myyntirajan globaaleilla lippukassoilla.

Kurkista elokuvan tuoreet hahmojulisteet sekä sen virallinen traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia