Näillä kahdella Star Wars -tähdellä olleet välit poikki jo vuosikymmeniä – ”En ole nähnyt häntä vuosiin”

Ainoat hahmot, jotka ovat esiintyneet jokaisessa Star Wars -elokuvassa, ovat tietenkin droidit C-3PO ja R2-D2. Parivaljakolla ei kenties ole maailman parhaat välit elokuvasaagassa, mutta todellisessa maailmassakaan hahmojen näyttelijät eivät tule toimeen. C-3PO:ta esittävällä Anthony Danielsilla, 69, on myös oma mielipiteensä siitä, onko R2-D2 -näyttelijä Kenny Baker, 83, ollut mukana jokaisessa elokuvassa.

– Hän ei itseasiassa ole kuvauspaikalla, Daniels paljasti Daily Mirrorille.

– En ole nähnyt häntä vuosiin. Hänen nimensä on lopputeksteissä ikään kuin hyvän onnen tuojana, kohteliaisuutena. Hän on talismaani.

Daniels väitti myös, että hän ei ole koko 39-vuotisen elokuvasaagan kuvaushistorian aikana nähnyt Kenny Bakeria silmästä silmään. Bakeria edustavat tahot ovat puolestaan sanoneet, että hän on erittäin paljon mukana elokuvissa. Baker on syyttänyt Danielsia siitä, että hän on kutsunut häntä ”pikkumieheksi” ja tokaissut, että ”Daniels on töykein mies, jonka olen tavannut.”

– Hän on sanonut minusta epämiellyttäviä asioita. Minä en vain kommentoi, Daniels iski takaisin.

Seuraava Star Wars -elokuva The Force Awakens saapuu elokuvateattereihin joulukuussa tänä vuonna. Droidien konflikti tässä galaksissa jatkunee hamaan tulevaisuuteen.

Kuva: Jedin paluu

Lähde: Daily Mail

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut