Näin James Cameron vakuutti Linda Hamiltonin palaamaan seuraavaan Terminator-elokuvaan

Kova poppoo koossa. Pettymys ei liene mahdollinen?

Terminator-elokuvasarjan pariin sen kunniaa palauttamaan on palaamassa niin ohjaaja-käsikirjoittaja James Cameron kuin näyttelijä Linda Hamiltonkin. Cameron kertoi nyt, miten hän vakuutti Hamiltonin ottamaan pestin vastaan.

Cameron pohjusti kertomalla, että hänellä ja Lindalla on edelleen hieno ystävyyssuhde – huolimatta heidän avioerostaan. Hamiltonilla ja Cameronilla on myös yhteinen tytär.

– Joten soitin hänelle ja sanoin: ”Katsos, me voisimme lepäillä laakereillamme. Häviö olisi meidän, tietyltä katsantokannalta katsottuna. Mutta me loimme tämän ilmiön useita vuosikymmeniä sitten”, Cameron kertoi sanoneensa aluksi Hamiltonille.

– Voisimme myös tehdä jotain todelle viileää. Voit tulla takaisin ja näyttää kaikille miten homma tehdään oikein. Minun mielestäni näin ei ole juurikaan tehty sitten vuoden 1991, Cameron sanoi vielä lisänneensä Hamiltonille.

Cameron veti selvästi oikeista naruista, sillä Hamilton palaa seuraavaan Terminator-elokuvaan.

Cameron aikoo jättää kaikki Terminator 2 – Tuomion päivä -elokuvan jälkeen ilmestyneet Terminator-elokuvat huomiotta. Kerroimme aiemmin, miten Cameron kuvaili niitä muun muassa sanoin ”paha uni.” Hänen mielestään ne myös tapahtuivat eri aikajanalla.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät jutut