Näin tehtiin Jurassic Worldin koskettavin kohtaus – Katso video, kuinka Apatosaurus-robotti rakennetaan

Moni luulee, että Jurassic Worldin dinot luotiin tietokoneilla. Väärässä ovat, sillä kesän suurimmassa hittileffassa on myös fyysisiä robottikohtauksia. Yksi näistä robotiikan ihmeistä on rakennettu leffan koskettavinta kohtausta varten: poloinen Apatosaurus on ottanut runtua ilkeältä Indominus Rexiltä ja tekee kuolemaa ruohotasangolla.

Näyttelijöiden on vaikea luoda tunneperäinen reaktio jollekin mikä ei ole olemassa. Tietokoneella luodut dinosaurukset – eläimet – eivät ole kohtauksessa läsnä, joten näyttelijöiden on käytettävä mielikuvitustaan. Usein tällaisesta kohtauksesta tulee todella epärealistinen.

Tässä vaiheessa tarvitaan Legacy Effectsin apua, jonka tiimi rakensi erittäin eläväisen oloisen ja aidon näköisen Apatosauruksen luomaan se puuttuva tunnelinkki eläimen ja näyttelijöiden välille.

Aiemmin Legacy Effects on luonut muun muassa Iron Manin haarniskat, Thorin jääjätit, Pacific Rimin pilottien asut ja monet muut blockbustereiden upeat fyysiset efektit.

Vaikka Apatosaurus-robotti ei montaa hetkeä Jurassic Worldissa saa, silti juuri tämä luonnoton luomus tekee leffan inhimillisimmästä kohtauksesta juuri niin koskettavan kuin se on.

YouTube video

Lähde: Nerdist

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut