Naisten sukupuolielimiä jahtaavasta oliosta kertova suomalaisleffa palkittiin ”Pussy”-huutojen saattamana

1.6.2015 19:31

Suomalainen Bunny the Killer Thing on palkittu Nocturna-elokuvafestivaalilla Madridissa.

Cannesin elokuvajuhlilla maailmanensi-iltansa saanut kauhukomedia on palkittu Madridissa järjestettävällä Nocturna-elokuvafestivaalilla. Se voitti parhaan elokuvan palkinnon Madness-sarjassa lauantaina 30. toukokuuta järjestetyssä palkintogaalassa. Madness-sarja nostaa voittajaksi huumoria sekä väkivaltaa ansiokkaasti kuvaavan elokuvan. Nocturna eli Madrid International Fantastic Film Festival on Espanjassa järjestettävä kansainvälinen genre-elokuviin keskittyvä elokuvafestivaali, joka järjestetään vuosittain toukokuun lopussa.

Elokuvayhtiön tiedotteen mukaan festivaalinäytökseen saapuneet sadat katsojat elivät elokuvan mukana, ja kesken esityksen kuultiin naurun lisäksi myös spontaania hurrausta, aplodeja sekä Bunnyn viljelemiä ”Pussy”-huutoja. Elokuvan ohjaaja Joonas Makkonen oli paikalla näytöksessä ja kuvailee tunnelman olleen taianomainen.

”Oli mahtava saada tunnustus Bunny the Killer Thingille ensimmäiseltä yleisölle täysin avoimelta festivaalilta, jolle se osallistui. Nocturna on viimeisen päälle henkeen ja vereen genrefestivaali, joten siinäkin mielessä tunnustus hardcore-genrefestarilta on aina lämmittävää. Kun kävin noutamassa palkinnon Madness-kilpasarjan voitosta, niin palkintopuhe meni vähän penkin alle yleisön Pussy-huutojen takia, mutta tunnelma pysyi katossa! Kerrassaan mahtava yleisö! Elokuvasta tuli oikein lämmittävää palautetta joka puolelta”, Makkonen kertoo tiedotteessa.

Bunny the Killer Thing saa Suomen ensi-iltansa vuoden 2015 lopussa. Elokuvassa seitsemän nuorta suomalaista kaverusta ovat matkalla viettämään mukavaa viikonloppua mökille keskellä ei mitään. Haaveet bileviikonlopusta vaihtuvat taisteluun elämästä ja kuolemasta, kun omituinen olento hyökkää metsästä! Olento on puoliksi mies, puoliksi jänis, ja se jahtaa kaikkea, mikä muistuttaa naisten sukupuolielimiä.

Katso traileri alta.

(Episodi/JH)

Lisää luettavaa